Broersma haptonomie

Voelen, denken en doen

Praktisch

Consulten, workshops en maatwerktrainingen

Kennismakingsgesprek

Als je niet helemaal zeker weet of haptotherapie iets voor je is, dan neem ik graag even tijd voor jou om dit samen uit te zoeken. Voor dit gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 minuten reken ik geen kosten.

Consult (haptotherapie)

In een haptotherapie traject beginnen we met het in kaart brengen van je vraag. Waar zou je in het traject naar toe willen/ wat wil je bereiken?

Dit doen we in het eerste consult door in gesprek te gaan. In de tweede en derde consult doen we ook ervaringsgerichte oefeningen. Deze fase levert inzichten op die betrekking hebben op je ontwikkelpunten. Vervolgens gaat het traject door waarbij we werken aan de hapto-therapeutische vraagstelling.

Het traject wordt afgerond wanneer voor jou, als cliënt, de vraag voldoende is uitgewerkt. Soms is dit al na een paar sessies, en soms neemt dit wat langer tijd in beslag. 

Workshops haptonomie

In een groepje van (ongeveer) 5 personen kun je gezamenlijk ervaringsgericht werken aan haptonomische vragen. In 5 sessies anderhalf uur gericht aan te slag. Voorafgaand aan deelname is er een kort intakegesprek.

Maatwerktrainingen voor bedrijven

Voor bedrijven kan ik maatwerk trainingen vanuit haptonomisch perspectief bieden. Hiervoor plan ik graag een vrijblijvend intakegesprek.

 
E-mailen
Map