Broersma haptonomie
voelen, denken en doen

Praktisch

Consulten, workshops en maatwerktrainingen

Kennismakingsgesprek

Als je niet helemaal zeker weet of haptotherapie iets voor je is, dan neem ik graag even tijd voor jou om dit samen uit te zoeken. Voor dit gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 minuten reken ik geen kosten.

Consult (haptotherapie)

In een haptotherapie traject beginnen we met het in kaart brengen van je vraag. Waar zou je in het traject naar toe willen/ wat wil je bereiken?

Dit doen we in het eerste consult door in gesprek te gaan. In de tweede en derde consult doen we ook ervaringsgerichte oefeningen. Deze fase levert inzichten op die betrekking hebben op je ontwikkelpunten. Vervolgens gaat het traject door waarbij we werken aan de hapto-therapeutische vraagstelling.

Het traject wordt afgerond wanneer voor jou, als cliënt, de vraag voldoende is uitgewerkt. Soms is dit al na een paar sessies, en soms neemt dit wat langer tijd in beslag. 

Workshops haptonomie

In een groepje van (ongeveer) 5 personen kun je gezamenlijk ervaringsgericht werken aan haptonomische vragen. In 5 sessies anderhalf uur gericht aan te slag. Voorafgaand aan deelname is er een kort intakegesprek.

Maatwerktrainingen voor bedrijven

Voor bedrijven kan ik maatwerk trainingen vanuit haptonomisch perspectief bieden. Hiervoor plan ik graag een vrijblijvend intakegesprek.


Registratie, vergoedingen en tarieven

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg (de NFG).

Dit betekent dat haptotherapie door veel verzekeraars (gedeeltelijk) wordt vergoed indien je een aanvullende zorgverzekering hebt. Je eigen risico wordt hierbij niet aangesproken. Wil je zeker weten of je een (gedeeltelijke) vergoeding kunt krijgen? Informeer dan even bij je zorgverzekeraar of kijk op dit overzicht van de NFG.  

Voor haptotherapie is geen verwijzing nodig van je huisarts. Je kunt me direct mailen of bellen. 

De workshops en trainingen komen niet in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.


Tarief haptotherapie consult

Een haptotherapie consult kost € 80,- per sessie. Na afloop van de sessie betaal je gelijk. De digitale factuur ontvang per email na betaling. Deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar.

Een consult afzeggen of opnieuw plannen is geen probleem, als je dit uiterlijk 24 uur van te voren doet. Indien je niet op tijd een afspraak afzegt, dan ben genoodzaakt om 50% van de kosten voor een haptonomisch consult in rekening te brengen.

Tarieven workshops en maatwerktrainingen

Deelname aan de workshops (5 sessies van anderhalf uur) bedraagt € 125,- per persoon. 

Prijzen voor maatwerktrainingen voor bedrijven zijn op aanvraag.Algemene voorwaarden

In ontwikkeling 

Privacy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is sinds 25 mei 2018 van kracht binnen de Europese Unie. In onderstaande links kun je meer lezen over de bescherming van de cliëntgegevens van Broersma Haptonomie.

Link in ontwikkeling  

E-mailen
Map